Over ons

Info

Adres, Brouwhorst 41, 5704EG te Helmond.

KvK Nummer, 74497448

BTW Nummer, (op te vragen)

_______________________________________

Nice to Wear

 

Nice to Wear is begonnen op 22 Augustus 2014. We begonnen destijds met 200 heren T-Shirts op de markt in Heusden. dat zijn we steeds meer uit gaan breiden. toen in 2015 zijn we in een Shop-in-Shop concept begonnen in Helmond. (Winkelcentrum de Bus) Dit liep niet slecht en zijn op gegeven moment een winkel begonnen met 2 andere. (V.o.f) Get Dressed by Lnn. Hier deden wij de herenkleding en de overige vennoten de Dames en Kinder kleding. Deze bevond zich ook in Winkelcentrum De Bus. Nieuwveld 31. In 2017 is het echte Nice to Wear begonnen in Helmond-Brouwhuis. Hier verkopen wij Heren, Dames en Kinderkleding. Van 200 shirts naar ruim 4.000 artikelen.

Dennis Gommans, Oprichter Nice to Wear. Was pas 15 Jaar toen Nice to Wear aan de kvk te Eindhoven werd ingeschreven. Hij werkt met hart en ziel aan de zaak. met inmiddels 2 filialen lijkt het goed te gaan. inmiddels is Dennis Gommans 19 Jaar. En werkt nog elke dag (en nacht) als eigenaar aan zijn Nice to Wear.

 

Logo's door de jaren heen:

 

 2014:

-----------------------------------------------------

2015:

 

-----------------------------------------------------

2017: ( Tot op Heden)

-----------------------------------------------------

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »